Inloggen

Home - Blog - E-commerce

Webshop fotografie

Webshop fotografie en de wereld van de e-commerce, het is een combinatie die in de online wereld niet meer weg te denken is. Een goede productfoto is essentieel om jouw potentiële klanten visueel te overtuigen. In combinatie met een sterke productomschrijving verhoogt het de kans op je conversie. Een productfoto voor webshops is tegenwoordig meer dan een stockfoto gebruiken van een leverancier. Hierbij koop je de foto niet maar koop je enkel het recht om de foto te mogen gebruiken. Tevens laat de kwaliteit van de stockfoto’s vaak te wensen over. Een goede productfotograaf kan ervoor zorgen dat jouw producten op een positieve manier opvallen. Hierbij komt direct je website een stuk professioneler over en zal je verkoop alleen maar toenemen. Omdat je klanten tevens een reëel beeld hebben gekregen van het gekochte product, wordt ook de kans op retourneringen verkleind.

Op lange termijn levert de investering voor het laten mtaken van een goede productfoto je alleen maar geld op. Wij hebben enkele voordelen voor je op een rij gezet waarom je gebruik kunt maken van een goede webshop fotograaf.

Uniformiteit

Het kiezen voor webshop fotografie geeft je afbeeldingen dezelfde uitstraling. Het geeft je webshop de look zoals jij die voor ogen hebt en kies uit verschillende stijlen die aansluiten op de kernwaarden van jouw bedrijf. Heb je een eigen stijl in gedachten? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om deze geheel zelf in te vullen. Als je kiest voor professionele een professionele webshop fotograaf dan worden alle foto’s gemaakt met dezelfde camera en vanuit dezelfde hoek. Afbeeldingen die gemaakt zijn vanuit dezelfde hoeken stralen professionaliteit uit en wekken vertrouwen bij potentiële klanten. Laat met professionele productafbeeldingen in één oogopslag zien waarom zij voor jouw product moeten kiezen. De keuze op het internet is tenslotte gigantisch. Ga voor uniformiteit, straal professionaliteit uit en kies voor een professionele webshop fotograaf.

Leg de focus op je core-business in plaats van op webshop fotografie

Zonder dat je continue bezig hoeft te zijn met het maken en bewerken van de perfecte productafbeeldingen voor jouw webshop. Houd de focus op daar waar je goed in bent en laat het maken van jouw webshop foto's over aan een professional. Hierdoor kun je meer tijd in je eigen core-business steken en zorg je voor een optimale conversie. Ben je benieuwd waar de verschillende mogelijkheden die wij je kunnen bieden? We schreven hier al eens een blog over. Naast het feit dat je de foto’s voor je webshop kunt gebruiken, kun je ze ook inzetten als marketingtool op de bekende socials. Denk na over wat jouw product voor je klanten kan betekenen en laat dit vastleggen in een foto. Zo ben je in staat om als ondernemer de focus op je core-business en de daarbij behorende marketing te leggen.

Niet één, maar een groot aantal producten in één keer laten fotograferen.

En dat voor een goedkope vaste prijs. Hierbij kun je natuurlijk zelf aangeven hoeveel producten je in een keer wilt laten fotografen en in welke stijl dat moet gebeuren. Tevens zorg je ervoor dat alle producten op dezelfde manier gefotografeerd worden waardoor je de eerder besproken uniformiteit creëert. Productfotografie voor webshops klinkt als het maken van een grote investering maar bij Fotofy valt dat gelukkig wel mee. Voor slechts €39.- krijg jij van ons al 6 unieke productfoto's voor jouw e-commerce winkel. Een unieke en persoonlijke touch waarbij jouw wensen voorop staan. Zie je weinig tijd om je producten naar onze fotostudio op te sturen en te wachten totdat de foto’s klaar zijn? Dan komen we graag eens langs op locatie. Hierbij fotograferen de producten en bewerken wij ze na op dezelfde dag.

Waarom kiezen voor webshop-fotografie van Fotofy?

Wij beschikken over een eigen fotostudio waarin we continu bezig zijn met het creëren van de mooiste productfoto’s. Daarbij zijn wij niet beperkt tot onze fotostudio en komen we graag langs op locatie en nemen wij onze mobiele fotostudio voor je mee. Zo kun je tevens de fotoshoot van dichtbij meemaken een meedenken in het proces. Fotofy heeft in de afgelopen tijd voor een groot aantal bedrijven de webshop fotografie mogen verzorgen. Ben je benieuwd naar hoe wij werken of wat andere bedrijven over ons zeggen? Check dan onze portfolio pagina of onze reviewpagina op Trustpilot. Productfotografie voor webshops hoeft niet moeilijk te zijn.

 

Geplaatst door Yannick

11-09-2021

Wellicht ook interessant

Andere blogs

Product GIFs: wat het zijn en hoe ze helpen
Bekijk alles
De beste productfoto's voor jouw kleding webshop
Bekijk alles
Fulfilment via online platformen
Bekijk alles

Meer conversie nodig?

Begin direct met professionele productfoto's