Inloggen

Fashion productfotografie in e-commerce

Kleding laten fotograferen
bij Fotofy

Winkelondernemer die kijkt naar opties voor kleding fotografie

Laat jouw kleding eruit springen

Bij kleding zijn er veel factoren die een rol spelen in de kwaliteit van productfoto’s. Type foto’s, styling en hoogwaardig retoucheren in de nabewerking zijn de belangrijkste karakteristieken welke allemaal perfect in orde moeten zijn voor de levering van hoge kwaliteit productfotografie.

Het online pashokje

Wat e-commerce mode anders maakt

Hoe staat het?

Beeldvorming van kleding

Voor online shoppers is het belangrijk om een beeld te krijgen hoe kleding valt. Met behulp van de ‘invisible mannequin’ nabewerkingstechniek kan de vorm van kledingstuk duidelijk worden afgebeeld.

Professionele fotograaf die bezig is met kledingstukken

Tot in de puntjes

Alle kenmerken gefotografeerd

Door alle highlights van een product zoals stof, merk en afwerking haarscherp op de foto vast te leggen heeft de consument duidelijkheid en wordt een bezoeker sneller geleid tot conversie.

Voorbeeld van hogere omzet bij kleding fotografie

SPREEK DIRECT EEN FOTOGRAAF

Heb je vragen?

Neem contact op

ONZE ERVARING

Jouw producten

SNEL EN GOED

Waarom kiezen voor Fotofy

Nabewerking inbegrepen

Wij bewerken jouw foto's zodat deze als beste naar voren komen. Hierbij wordt gedacht aan lichtinval kleurintensiteit en letten we ook op enige oneffenheden in het product.

Productfoto's precies zoals je dat wilt

Bij het aanmaken van een klus kan je gemakkelijk wensen aangeven. Wil je graag een creatieve shoot? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Simpele en transparante prijzen

Door een totaalprijs per product nemen wij totale verantwoordelijkheid voor het leveren van foto's naar wens. Wij regelen dat je de beste productfoto's krijgt zodat je verder kan met andere zaken.

Foto's razendsnel geleverd

Met ons verzendlabel kunnen we binnen een week na aankomst de foto's opleveren. Nadat jij tevreden bent sturen we de producten weer retour.

Direct starten

Begin direct met professionele productfoto's