Inloggen

DAT ZIET ER LEKKER UIT

Ik wil productfoto's van voeding
laten maken

Foto van ondernemer die kijkt naar een ipad met fotografie

Laat jouw producten stralen

Productfotografie van voedingsproducten is een vak apart. Onder andere het voorbereiden, klaarzetten en het goed presenteren van de producten, zijn lastige punten. Door ervaring weten wij bij Fotofy precies hoe we dit moeten aanpakken.

NET EVEN ANDERS

Wat voeding anders maakt

Verpakking strak

Packshots

Packshots zijn strakke productfoto’s van een verpakking van een product met witter achtergrond. Dankzij deze strakke foto’s ligt de focus van jouw websitebezoeker volledig op jouw product.

Foto van een fotograaf die foto's maakt van eten

Van foto naar conversie

Online boodschappen doen

Nu de moderne shopper vaker zijn toevlucht neemt tot het online aanschaffen van eten en drinken, zijn hoogwaardige productfoto’s van voedsel de beste manier om op te vallen en te converteren.

Foto van grafieken in combinatie met foto's van voedsel

Foto van fotofy assistent

SPREEK DIRECT EEN FOTOGRAAF

Heb je vragen?

Neem contact op

ONZE ERVARING

Jouw producten

SNEL EN GOED

Waarom kiezen voor Fotofy

Nabewerking inbegrepen

Wij bewerken jouw foto's zodat deze als beste naar voren komen. Hierbij wordt gedacht aan lichtinval kleurintensiteit en letten we ook op enige oneffenheden in het product.

Productfoto's precies zoals je dat wilt

Bij het aanmaken van een klus kan je gemakkelijk wensen aangeven. Wil je graag een creatieve shoot? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Simpele en transparante prijzen

Door een totaalprijs per product nemen wij totale verantwoordelijkheid voor het leveren van foto's naar wens. Wij regelen dat je de beste productfoto's krijgt zodat je verder kan met andere zaken.

Foto's razendsnel geleverd

Met ons verzendlabel kunnen we binnen 3 dagen na aankomst de foto's leveren. Nadat jij tevreden bent sturen we de producten weer retour.

Direct starten

Begin direct met professionele productfoto's