Inloggen

Laat jou producten extra opvallen met infographics

Product infographics worden door steeds meer ondernemers ingezet om de volledige functionaliteit en sfeer van een product over te brengen op de consument. Wat wil je bereiken met jouw dienst of product? Wij helpen je graag verder bij Fotofy.

INFOGRAPHICS OP MAAT

Wat kunnen we voor je
betekenen?

MEER TOELICHTING

Afmetingen en eigenschappen

Door in een strak design verschillende Unique Selling Points (USP’s) te benoemen, weet de bezoeker van jouw productlisting precies wat diegene kan verwachten.

Door extra aandacht te leggen op eigenschappen zoals materiaal, werking, afmetingen en verschillende mogelijkheden. Kunnen infographics ervoor zorgen dat een websitebezoeker sneller converteert.

EXTRA OPVALLEN

Huisstijlen en decoratie

Bij het ontwerpen van infographics komen verschillende keuzes mee zoals huisstijlen, kleuren, logo’s en lettertypes. We komen graag in contact over voorkeuren voor jouw infographics, zodat we jouw merk en product het mooist naar voren kunnen laten komen.

Heb je geen voorkeur voor thema van je infographics? Bij Fotofy geven wij uiteraard ook graag invulling aan wat het beste past bij je product, met behulp van onze expertise.

TOEPASSING EN OMGEVING

Lifestyle designs

Wil je liever je productfoto’s in gebruik met een bepaalde setting voor een betere uitstraling? Wij helpen graag met designs in deze categorie.

Met een grote collectie aan achtergronden en verschillende settingen, plaatsen we graag door middel van nabewerking je product in een passende setting.

Dit helpt om de consument de verhouding en werking van je product beter te begrijpen.


SPREEK DIRECT EEN FOTOGRAAF

Heb je vragen?

Neem contact op

ONZE ERVARING

Jouw producten

SNEL EN GOED

Waarom kiezen voor Fotofy

Nabewerking inbegrepen

Wij bewerken jouw foto's zodat deze als beste naar voren komen. Hierbij wordt gedacht aan lichtinval kleurintensiteit en letten we ook op enige oneffenheden in het product.

Productfoto's precies zoals je dat wilt

Bij het aanmaken van een klus kan je gemakkelijk wensen aangeven. Wil je graag een creatieve shoot? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Simpele en transparante prijzen

Door een totaalprijs per product nemen wij totale verantwoordelijkheid voor het leveren van foto's naar wens. Wij regelen dat je de beste productfoto's krijgt zodat je verder kan met andere zaken.

Foto's razendsnel geleverd

Met ons verzendlabel kunnen we binnen 3 dagen na aankomst de foto's leveren. Nadat jij tevreden bent sturen we de producten weer retour.

Direct starten

Begin direct met professionele productfoto's