Inloggen

bling bling uitblinken

Sieraden laten fotograferen
bij Fotofy

Foto van klant van Fotofy die opzoek is naar sieraden fotografie

Laat jouw sieraden stralen

Sieraden zijn kleine erg verfijnde producten welke extra aandacht nodig hebben in productfotografie. Voor het fotograferen van sieraden gebruiken wij in onze studio en de nabewerking de beste tools en kennis om deze sieraden mooi en realistisch af te beelden.

Verschillende stijlen

Mogelijke opties voor sieradenfotografie

SIMPEL EN DOELTREFFEND

Packshots

Packshots zijn witte achtergrond foto’s welke een volledig eerlijke weergave geven aan jouw product. Dankzij deze strakke foto’s ligt de focus van jouw websitebezoeker volledig op de sieraden.

Foto van man die sieraden fotografeert op een bureau

EXTRA OPVALLEN

Stijlvol

Met behulp van attributen zoals spiegels en stenen kan een product opvallender worden gefotografeerd. Deze ‘stijlvollere’ productfoto’s geven je sieraden de extra aandacht waardoor conversies kunnen verhogen.

Foto van grafieken en tabellen in combinatie met sieraden fotografie

Foto van fotofy assistent

SPREEK DIRECT EEN FOTOGRAAF

Heb je vragen?

Neem contact op

ONZE ERVARING

Jouw producten

SNEL EN GOED

Waarom kiezen voor Fotofy

Nabewerking inbegrepen

Wij bewerken jouw foto's zodat deze als beste naar voren komen. Hierbij wordt gedacht aan lichtinval kleurintensiteit en letten we ook op enige oneffenheden in het product.

Productfoto's precies zoals je dat wilt

Bij het aanmaken van een klus kan je gemakkelijk wensen aangeven. Wil je graag een creatieve shoot? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Simpele en transparante prijzen

Door een totaalprijs per product nemen wij totale verantwoordelijkheid voor het leveren van foto's naar wens. Wij regelen dat je de beste productfoto's krijgt zodat je verder kan met andere zaken.

Foto's razendsnel geleverd

Met ons verzendlabel kunnen we binnen 3 dagen na aankomst de foto's leveren. Nadat jij tevreden bent sturen we de producten weer retour.

Direct starten

Begin direct met professionele productfoto's