Inloggen
Hoe werkt het?

Ons stappenplan

01 - Voorkeuren aangeven

In ons orderprocess laat je ons weten hoe de productfoto’s eruit gaan zien. Keuze in achtergronden, effecten en extra attributen kan je hier selecteren. Wij vragen om een productbeschrijving per product, met mogelijk extra informatie hoe je de productfoto’s voor je ziet. Met deze informatie kunnen wij de productfoto’s volledig naar wens leveren.

02 - Producten opsturen

Na betaling ontvang je een verzendlabel, welke gekoppeld is aan de bestelling. Stuur de producten zonder gebruikssporen en veilig verpakt op naar onze fotostudio. Je kan het pakket afgeven bij een Post-NL punt.

03 - Wij fotograferen

Bij ontvangst van de producten gaan wij aan de slag met fotograferen. Onze product prijs is inclusief nabewerking, waarbij wij verantwoordelijkheid nemen om het product op de beste manier af te beelden. Hierbij letten wij ook op optimale belichting en retouchering van oneffenheden in de foto.

04 - Shoot bevestigen

Wanneer de productfoto’s klaar zijn, kan je deze inzien voor het downloaden. Wil je iets veranderen aan de productfoto’s? Dan kan je een verzoek tot revisie indienen waarna wij dit direct verbeteren. Ben je tevreden? De foto’s zijn direct klaar om te downloaden. Vervolgens sturen we de producten terug, dit uiteraard zonder extra toeslag.

In no-time prachtige productfoto's

Laten we beginnen