Inloggen
Afbeelding van Fotofy klant die op het punt staat om producten te versturen

Productfotografie op locatie

We kunnen ons bij Fotofy goed voorstellen dat niet alle producten geschikt zijn om op te sturen, en daarom komen wij graag naar je toe. Wij nemen alle benodigde studioartikelen mee en kunnen op de gewenste locatie jouw producten fotograferen.

JIJ BENT ER BIJ

Waarom kiezen voor fotografie
op locatie?

EEN EIGEN SFEER

Inrichten zoals jezelf wilt

Een product kan beter naar voren komen uit een foto als deze word gefotografeerd in een aangepaste setting. Omdat wij bij jou fotograferen op locatie, kan je de setting zo inrichten hoe je dat zelf wilt.

We helpen graag met het bedenken van een geschikte setting voor je product, neem hiervoor contact op via het service centrum.

Foto van instellingen en voorkeuren binnen fotografie
Foto van fotografie apparatuur en mannequins

WIJ NEMEN HET MEE

Apparatuur

Fotofy neemt alle apparatuur mee die nodig is voor de shoot zoals lampen en camera's, met onze portable studio kunnen we op elke locatie professionele foto's schieten. Wel zo handig: zo kan jij als ondernemer focussen op het product, en niet op de randzaken.

NABEWERKING & RETOUCHEREN

Retoucheren

Na de shoot worden de geschoten foto's door onze nabewerkers aangepast en verbeterd. Indien gewenst ontvang je ook packshots van je product(en), de achtergrond word dan in de nabewerking verwijderd. Door de juiste combinatie van sfeerbeelden en packshots, verhoogt de conversie van je product.

Foto van nabewerkte plant

Foto van fotofy assistent

SPREEK DIRECT EEN FOTOGRAAF

Heb je vragen?

Neem contact op

ONZE ERVARING

Jouw producten

SNEL EN GOED

Waarom kiezen voor Fotofy

Nabewerking inbegrepen

Wij bewerken jouw foto's zodat deze als beste naar voren komen. Hierbij wordt gedacht aan lichtinval kleurintensiteit en letten we ook op enige oneffenheden in het product.

Productfoto's precies zoals je dat wilt

Bij het aanmaken van een klus kan je gemakkelijk wensen aangeven. Wil je graag een creatieve shoot? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Simpele en transparante prijzen

Door een totaalprijs per product nemen wij totale verantwoordelijkheid voor het leveren van foto's naar wens. Wij regelen dat je de beste productfoto's krijgt zodat je verder kan met andere zaken.

Foto's razendsnel geleverd

Met ons verzendlabel kunnen we binnen 3 dagen na aankomst de foto's leveren. Nadat jij tevreden bent sturen we de producten weer retour.

Direct starten

Begin direct met professionele productfoto's