Inloggen

Home - Blog - Fotografie

Packshot fotografie

Packshot fotografie - de fotografie van een product zonder enige afleiding en waarbij de focus volledig op het product ligt. De consument koopt zijn producten tegenwoordig niet alleen meer in een fysieke winkel. Steeds vaker gaan we over op het online shoppen waarbij de eerste indruk van een webshop van groot belang is. Hoe ziet deze webshop eruit en hoe is deze visueel ingericht. Packshot fotografie speelt hierbij een steeds grotere rol waardoor het vinden van de juiste fotograaf steeds belangrijker wordt. Maar hoe vind je de juiste packshotfotograaf die ervoor zorgt dat jouw product in één oogopslag alle kenmerken laat zien? Fotofy helpt je graag bij maken van een packshot van jouw product.

 

Laat ons weten hoe jij jouw packshot eruit wil laten zien door middel van een korte product omschrijving. Stuur vervolgens je product veilig verpakt op naar onze fotostudio zodat wij direct aan de slag kunnen met het fotograferen. Zodra de packschots klaar zijn, kun je deze voor het eerst inzien. Wil je iets veranderen? Geen probleem! Geef je wensen aan zodat we deze direct kunnen doorvoeren. Als alles klaar is sturen wij de producten, natuurlijk zonder extra toeslagen, retour. 

 

Heb je meerdere producten die je wilt laten fotograferen? Dan begrijpen we dat je deze niet allemaal op wilt sturen. We komen daarom ook graag op locatie om packshots te maken van jouw producten. Kies zelf de locatie en het tijdstip en ga samen met onze fotograaf aan de slag.

 

Waarom kiezen voor packshot fotografie?

Een packshotfotograaf heeft de benodigde kennis en zorgt er hierbij voor dat jouw product op de best mogelijke manier wordt gepresenteerd. In welke stijl en om welk product het gaat beslis je natuurlijk helemaal zelf. Kies uit verschillende achtergronden, effecten of extra attributen. Onze fotograaf helpt je slechts om het door jou omschreven gevoel vast te leggen in een duidelijke en scherpe packshot. Hoe duidelijker en hoe zichtbaarder de afbeelding, hoe minder vragen er opgeroepen worden bij de potentiële klant. Dit is een essentieel punt omdat er niemand 24/7 in de online-winkel rondloopt om alle vragen te beantwoorden. Wil je jouw online bezoekers een extra dimensie meegeven? Kijk dan eens naar de optie van 360 graden productfotografie van Fotofy. Met een 360 graden packshot geeft je jouw bezoekers een haast tastbare ervaring waarbij het net lijkt of ze het product daadwerkelijk in de hand hebben.

 

Waar kun je een packshot voor gebruiken? 

Het voordeel van een packshot is dat deze op meerdere platformen inzetbaar is waardoor slechts een enkele investering nodig is. Door de zelfgekozen achtergrond kun je de packshots ook gebruiken voor sociale media platformen zoals bijvoorbeeld Instagram en LinkedIn. Verkoop je je producten via bol.com? Ook daar zijn onze packshots uitermate geschikt voor. Natuurlijk hoef je niet telkens dezelfde afbeelding te gebruiken want bij Fotofy krijg je namelijk niet 1, maar 6 unieke packshots waarbij de nabewerking ook nog is inbegrepen.

 

Kortom, Fotofy helpt je graag bij het laten maken van een packshot. Heb je vragen of wil je meer informatie over onze werkwijze? Check dan ons servicecentrum of stel je vraag via de chat.

 

 

Geplaatst door Yannick

17-05-2021

Wellicht ook interessant

Andere blogs

Product GIFs: wat het zijn en hoe ze helpen
Bekijk alles
De beste productfoto's voor jouw kleding webshop
Bekijk alles
Fulfilment via online platformen
Bekijk alles

Meer conversie nodig?

Begin direct met professionele productfoto's