Inloggen

Home - Blog - E-commerce

Hoe lifestyle productfoto’s uw productadvertentie aantrekkelijker kunnen maken

Wat eerder alleen voorkwam in reclames van grote luxemerken, is nu toegankelijk geworden voor de internetgeneratie e-commerce verkopers. Lifestyle productfoto’s kunnen de identiteit van het merk en product door creatieve scenario’s naar een hoger niveau brengen.

Nu hoogwaardige camera- en beeldbewerking technologie beschikbaar is, kunnen digitale marketingcampagnes aantrekkelijker en succesvoller worden met creatieve productfoto’s.

 

Bijna elke online winkel met een e-commerce winkel die fysieke producten verkoopt, krijgt te maken met productfotografie. De noodzaak om consumenten nauwkeurig te laten zien wat voor product wordt verkocht, is een essentieel onderdeel van de online winkelervaring van de klant. Zonder productfoto’s zouden de meeste internetwinkels van dit type niet kunnen bestaan.

 

Lifestyle producten adverteren

Bij lifestyle-foto's draait het allemaal om het vertellen van het verhaal. Dit zijn de foto's die niet alleen beschrijven wat wordt verkocht, maar ook het imago en gebruik van het product kunnen weergeven. De sfeer van uw website kan positief beïnvloed worden met stijlvolle productfoto’s. 

 

Het storytelling-element dat lifestyle-fotografie onderscheidt van klassieke packshots en productfoto's, geeft het zijn unieke kracht. Modeontwerpers en grote lifestyle-merken gebruiken dit soort fotografie al tientallen jaren en nemen al decennia lang verhalen op in hun afbeeldingen en advertenties. Ook voor One-product stores kan lifestyle fotografie veel meer waarde en identiteit aan het product toevoegen.

 

Naast klassieke productfoto’s en packshots doet Fotofy ook creatieve lifestyle productfotografie op aanvraag. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Geplaatst door Stijn

05-08-2020

Wellicht ook interessant

Andere blogs

Product GIFs: wat het zijn en hoe ze helpen
Bekijk alles
De beste productfoto's voor jouw kleding webshop
Bekijk alles
Fulfilment via online platformen
Bekijk alles

Meer conversie nodig?

Begin direct met professionele productfoto's